Pravila privatnosti

#1
Za prikupljanje i obradu podataka na web stranici www.veganskirecepti.hr (u nastavku teksta Web stranici) odgovoran je Unalome, obrt za usluge, vl. Lea Vujaklija (u nastavku teksta Obrt). Ako imate bilo kakva pitanja o načinu prikupljanja i obrade podataka obratite nam se putem e-pošte info@veganskirecepti.hr

#2
Obrt prikuplja podatke u sljedeće svrhe:
– poboljšanje korisničkog iskustva na Web stranici
– izrada ponude ili računa za uslugu/proizvod
– stupanje u kontakt u svrhu izvršenja usluge/dostave digitalnog proizvoda, dogovaranja poslovne suradnje ili odgovora na upit

Ne prikupljamo niti jedan osoban podatak koji nam nije potreban za izvršavanje određene usluge.

#3
Svi posjetitelji Web stranice
Ako samo pregledavate sadržaj Web stranice prikupljaju se podaci o kolačićima – više o kolačićima pročitajte u točki #6 ovog teksta.

Posjetitelji koji odaberu naručiti uslugu/proizvod
Podatke prikupljamo putem elektroničkog obrasca koji se nalazi na stranici za narudžbu proizvoda i to:
– ime
– prezime
– adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj, mjesto)
Temeljem zakona o računovodstvu ove podatke moramo čuvati najmanje 11 godina.

Također, kako bismo s Vama mogli stupiti u kontakt radi dogovora oko izvršenja usluge, dostave digitalnog proizvoda, dogovaranja poslovne suradnje ili odgovaranja na upit prikupljamo i sljedeći podatak:
– adresa e-pošte

U slučaju da ste nam dodatno dali odobrenje za kontakt vezano uz promociju novih usluga/proizvoda ovaj podatak čuvat ćemo u bazi (LibreOffice Calc dokument zaštićen jedinstvenom lozinkom) sljedećih 5 godina. U protivnom ovaj se podatak čuva samo do izvršenja usluge.

Podaci se čuvaju u računalu zaštićenom jedinstvenom lozinkom i u bazi podataka Web stranice koja se nalazi na serveru izvan Europske unije.

#4
Vaši podaci nikada neće biti korišteni u marketinške svrhe osim ako ste dali privolu za to. Niti u jednom slučaju neće biti prodavani ili dijeljeni s trećim osobama osim u zakonom propisanu svrhu ili ako nije dana izričita suglasnost i/ili privola.

#5
Ako u bilo kojem trenutku smatrate da su prikupljeni podaci o Vama netočni možete zatražiti pregled Vaših podataka i zatražiti ispravak ili brisanje iz baze. Za sve prigovore o načinu prikupljanja i obrade podataka kontaktirajte nas putem e-pošte info@veganskirecepti.hr

Korisnik u svako doba ima sljedeća prava:
– pravo na informaciju o obradi osobnih podataka
– pravo na povlačenje privole na obradu osobnih podataka, a čime će prestati obrada osobnih podataka
– pravo na ispravak u slučaju ako se obrađuju osobni podaci koji su nepotpuni ili netočni
– pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole

#6
Na Web stranici koristimo kolačiće kako bismo pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o pojedinom kolačiću spremaju se u vaš internetski preglednik i funkcioniraju na način da prepoznaju korisnika kada se vrati na stranice pružajući nam tako informacije o tome koji dijelovi su interesantni i korisni, odnosno koje bi mogli poboljšati.

Tehnički nužni kolačići
Kolačići nužni za ispravno funkcioniranje ovog meežnog mjesta. Moraju uvijek biti omogućeni kako bi se, između ostalog, mogle spremiti i postavke za ostale kolačiće.
Nećemo biti u mogućnosti spremiti vaše postavke ako onemogućite ove kolačiće. To znači da svaki puta kada posjetite ovo mrežno mjesto morat ćete ponovno omogućiti ili onemogućiti kolačiće.

Kolačići treće strane
Naše mrežno mjesto koristi Google Analytics za anonimno skuplje informacija o broju posjećenosti i popularnosti pojedinih stranica.
Zadržavajući ove kolačiće omogućenima pomažete nam poboljšati naše web-mjesto.

Oglasi
Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao Google AdSense. Nase mrežno mjesto koristi personalizirane oglase, ukoliko ih ne želite možete ih isključiti.

#7
Na Web stranici mogu se ponekad pronaći poveznice na druge web stranice. Ako napustite Web stranicu Obrt više nije odgovoran za zaštitu podataka koje korisnik dijeli s drugom web stranicom. U razumnim okvirima pobrinut ćemo se da Obrt nikada ne dijeli poveznice na nesigurne web stranice.

#8
Sadržaj Web stranice zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu Obrta.

#9
Obrt može u bilo kojem trenutku izmijeniti politiku privatnosti objavom izmijenjenog teksta na Web stranici, te one stupaju na snagu odmah po objavi. Stoga, preporučuje se da se korisnici informiraju o važećoj politici privatnosti u trenutku posjete stranici.

Share