O nama

Bok!

Mi smo Lea i Dino i stojimo iza web stranice na kojoj se trenutno nalaziš – veganskirecepti.hr

Lei pripadaju sve zasluge za recepte, a Dino je tu primarno da fotografira.

Drago nam je što si ovdje – to znači da imamo bar jedan zajednički interes. Na ovom blogu odlučili smo predstaviti neke opcije za ljude koji su odlučili prijeći na biljnu prehranu, a izgubljeni su i nemaju ideje kako uopće početi. Nadamo se da će ovdje pronaći inspiraciju.

Svi recepti na web stranici ujedno su bez glutena, a velika većina je i bez soje, budući da zbog okolnosti mi tako jedemo. Želimo dokumentirati našu kuhinju i podijeliti ju s tobom. Ne radimo savršeno ukrašena i “nerealna” jela, već se držimo što je više moguće jednostavnih i dostupnih namirnica koje ne zahtijevaju neko posebno predznanje o pripremi.

Želja nam je povezati se s tobom, pa nas slobodno kontaktiraj putem e-maila, a ako imaš neko pitanje o receptu najbolje bi bilo da pošalješ poruku direktno Lei na Instagram. Ako pak imaš neki savjet ili prijedlog vezano za naš rad, osjeti se slobodnim podijeliti i to. Ovo je mjesto za sve koji vole biljnu prehranu, bilo da se radi o dugogodišnjim veganima ili pak ljudima koji su tek napravili prvi korak u tom smjeru.

Ako nas želiš podržati u daljnjem radu i olakšati nam da stvaramo besplatan sadržaj za web to možeš učiniti kupnjom e-kuharice “Vodič kroz biljnu prehranu”, koja sadrži razne korisne informacije o biljnoj prehrani, ali i 30 recepata koje nismo objavili niti na jednom drugom mjestu.

Naravno, otvoreni smo za različite oblike suradnje, pa ako zastupaš tvrtku čije se vrijednosti poklapaju s našima i želiš raditi s nama javi nam se putem e-maila.

Share